en fa

آشنایی با کامپاند پلیمری

یکی از مواد شیمیایی و پرکاربرد که امروزه از تقاضای زیادی برخوردار می باشد، کامپاند های پلیمری می باشند. این کامپاند ها در ساخت و تولید سیم و کابل برق و مخابراتی کاربرد بسیاری دارند. این مواد در صنایع دیگر همچون خودرو سازی و ساخت و سازها مورد استفاده می باشد. صنایع الکترونیک و همچنین برق و دیگر صنایع مانند ارتباطات نیز کاربرد دارد. کمپانی های تولید کننده صنایع کابل و سیم های برق، بدنبال استاندارد هایی در زمینه قوانین این صنعت هستند. تولیدکنندگان امیدوارند تا مواد پلیمری را بر پایه کامپاند که دارای خاصیت بازدارندگی شعله می باشد بدون هالوژن تولید کنند. یکی از مواردی که در ساخت و تولید این مواد مورد توجه می باشد، روند ساده سازی تولید می باشد.

051

آشنایی با کامپاند پلیمری
کامپاند رنگدانه های متنوعی است که در مواد های پلاستیکی پلیمری، مقاومت و همچنین دوام بالا را ایجاد می کنند. مواد های پلیمری دارای کاربرد های زیادی در صنایع گوناگون می باشند. کامپاند پلی اتیلن ترکیبی از پلیمر و به صورتی از پودر می باشد که جهت تقویت ساختن این مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از دلایل استفاده از مواد در زمان تولید و ساخت محصول پلیمری، برطرف کردن ضعف ها می باشد. رفع ایراد هایی مانند رنگ نامرغوب و پایین بودن خواص و بالا رفتن زمان فرآیند در هنگام تولید می باشد. با اضافه کردن کامپاند ها و همچنین مستربچ ها زمان فرآیند تولید دارای تقویت می شوند. کامپاند های پلی اتیلن در صنایعی همچون ساخت و تولید انواع لوله های آبیاری کاربرد دارد. همچنین فیلم های دمشی و لوله هایی که تحت فشار هستند نیز به کار می روند. این مواد شیمیایی در صنایع ساخت و تولید سیم و کابل برق و مخابراتی نیز بسیار مورد استفاده می باشد.
یکی دیگر از کاربردهایی که کامپاند نقش اساسی در تولید و ساخت آن ایفا می کند، کابل با روکش پلی اتیلن می باشد.

051

تعریفی از کامپاند پلی اتیلن
کامپاند یکی از تولیدات جدید صنایع شیمیایی می باشد که به صورت رنگدانه های مشکی با بازدهی بالا ساخته و تولید می شود. این محصول نقش مهمی را در انواع صنایع ساخت لوله و کابل های برق و مخابرات و همچنین انواع روکش های پلی اتیلن کاربرد دارد. پلی اتیلن ها لوله هایی می باشند که در جهت آبرسانی مورد استفاده قرار می گیرند. مواد تشکیل دهنده این محصول ترکیبی از کامپاند و مواد پلی اتیلنی می باشد. باید گفت، مواد ترکیبی این محصول از ضایعات صنعتی است. از نظر کیفیت درجه بالایی دارد و مواد مرغوب جدید به آن اضافه می شود. این محصول شیمیایی دارای مقاومت و دوام بالایی می باشد که در مقابل نور خورشید خواص خود را از دست نمی دهد کامپاند دارای قیمت مناسب و مقرون به صرفه نیز می باشد و دارای فرم پذیری بالایی می باشد.

آشنایی با انواع پلی اتیلن
پلی اتیلن ها در ساخت کامپاند نقش مهمی را ایفا می کنند. در این مطلب با مدل های مختلف پلی اتیلن آشنا خواهیم شد.
1. پلی اتیلن به صورت سبک: در این نوع از پلی اتیلن که به صورت زنجیر و همچنین شاخه دار شکل گرفته است، استحکام آن به طور کششی ضعیف عمل می کند. مقاومت بالایی ندارد و از روش پلیمریزاسیون رادیکالی ایجاد می شود.
این نوع از پلی اتیلن از انعطاف بالایی برخوردار است.
2. پلی اتیلن به صورت سنگین: این مدل از پلی اتیلن، به صورت شاخه و زنجیر های پلیمری تشکیل شده است و از مقاومت و دوام بالایی برخوردار است. قابلیت کششی دارد و استحکام آن بالا می باشد. پلی اتیلن به صورت سنگین با روش پلیمریزاسیون ساخته و تولید می شود و کاتالیزور زیگلر در آن به کار رفته است.
3. پلی اتیلن به صورت خطی که دارای دانسیته کمی می باشد: در این نوع از پلی اتیلن، پلیمر به صورت خطی و شاخه های کوتاه به صورت محدود شکل گرفته است. که با روش کوپلیمریزاسیون اتیلن به صورت زنجیرهای بلند آلکن ساخته و تولید می شود. این پلی اتیلن در ساخت و تولید اتصالات و لوله های پلاستیکی کاربرد فراوانی دارد.

051

متریال پلیمر متداول در ساخت و تولید کابل و سیم می باشد
کامپاند های پلیمری به صورت پی وی سی، ایکس ال پی ای، تی پی آر، لاستیک ساخته می شوند. این ماده شیمیایی از مواد های متداول و شایع در ساخت و تولید سیم و کابل های برقی و مخابراتی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از شایع ترین عایق های مخصوص در بکارگیری کابل های فشار به صورت ضعیف پلی وینیل کلراید می باشد. این ماده که نقش عایق را به خوبی ایفا می کند، به شکل گرانول مورد استفاده قرار می گیرد. کربنات کلسیم و روغن های پلاستی سایزر مواد تشکیل دهنده این عایق می باشند.
همچنین مواد رزین به صورت پی وی پی سی و مواد های پایدار کننده به صورت حرارتی ترکیبات این ماده را شامل می شوند. ایکس ال پی ای، پلی اتیلنی که به صورت شبکه و یا کراس طراحی شده است. این مواد کاربری مناسبی از نظر عایق دارد و در زمینه کابل های فشار به صورت متوسط و همچنین قوی کاربرد های بسیاری دارد.
مقاوم بودن در برابر حرارت بالا و همچنین دوام در مقابل سایش و دیگر مواد شیمیایی از ویژگی های این ماده می باشد.
کاربرد های پلی اتیلن
کامپاند پلی اتیلن در صنایع پلاستیک، پر استفاده ترین کاربرد ها را دارد. تنوع زیادی در این ماده شیمیایی مشاهده می شود. کمپانی های تولید کننده در زمینه پلی اتیلن ها به صورت تخصصی و همچنین ترکیبی در کیفیت های بالا ارائه می شود. قیمت مناسب این مواد نیز باعث شده است تا تولیدکنندگان به سمت این ماده شیمیایی توجه خاصی داشته باشند. کاربرد هایی که می توان در مورد این مواد شیمیایی عنوان کرد، ساخت و تولید سیم و کابل برق و مخابراتی می باشد. تولید ژئوممبران به صورت ورق و ساخت و تولید لوه هایی که در جهت آبیاری قطره ای می باشد. ساخت و تولید کارتن پلاست و همچنین ساخت و تولید لوله های که تحت و کنترل فشار قرار می گیرند. ساخت و تولید کابل با روکش پلی اتیلن در صنایعی که کاربرد روکش های مختلف به صورت کابل در محصولات خود دارند. فیلم های پلی اتیلن نیز در دسته ساخت و تولیدات کامپاند های پلی اتیلن قرار دارد.

051

Income Tax Planning

    View Service